Christie Fodboldtrøje StephenM

Christie Fodboldtrøje StephenM

Fodboldtrøjer


Everton har sagt, at de vil forbyde livet, den fan, der syntes at ramme Lyon målmand Anthony Lopes, mens han holdt et lille barn under en nærgang ved Goodison Park på torsdag.
Klubben sagde, at de havde identificeret supporteren efter en intern undersøgelse af forstyrrelserne og registreret en formel klage over den enkelte med Merseyside-politiet.
Politiet har åbnet deres egen undersøgelse af melee mellem Everton og Lyon spillere foran Gwladys Street-slutningen, hvor mere end en fan blev involveret.
De chokerende scener, der brød ud efter Ashley Williams, Everton-kaptajnen for natten, skubbede Lopes ind i reklamebordet under hans holds nederlag i 2-1, har også fået et svar fra Uefa. Det har åbnet disciplinærsag mod Everton for aggressioner af tilhængere mod spillere.
Ca. 20 spillere var involveret i den hældningsside hændelse, der fulgte. En fan, der fodboldtrøjer bærer et lille barn i hans venstre arm, syntes at kaste et slag på Lopes.
Everton har handlet hurtigt og siger i en erklæring: Club-embedsmænd har gennemgået optagelserne af en hændelse, der fandt sted i det 64. minut i kampen mod Olympique Lyonnais, hvor tilhængere mod forsiden af ​​den nedre Gwladys Street End blev involveret i en konfrontation mellem spillere .
Vi har identificeret et individ, som der nu vil blive taget imod. Dette vil omfatte et forbud mod at deltage i fremtidige Everton-kampe og klubben registrerer en formel klage med Merseyside-politiet.
Lopes, en portugisisk international, sagde: Jeg tror ikke, det er en del af den engelske atmosfære at slå en væk spiller, men det var sådan. Det var ikke noget stort. Det skete, og det var det. For mig syntes det at vække fansen og de syntes at elske det. Den tidligere Chelsea-spiller Bertrand Traoré, der scorede det vindende mål, tilføjede: Der var en tilhænger, Fodboldtrøjer der slog ham [Lopes]. Jeg synes det er ikke normalt.
Merseyside-politiet gennemfører en omfattende undersøgelse af hændelsen, hvilket giver mulighed for, at spillere og tilhængere indgår i deres henvendelser.
En politistyring sagde: Officerer undersøger efter en forstyrrelse på banen under en fodboldkamp mellem Everton og Lyon i Goodison Park i aftes. Detektiver vil gennemgå optagelser og tale til vidner for at fastslå, hvilke overtrædelser der er begået. Enhver med oplysninger, der kan hjælpe undersøgelsen, bliver bedt om at kontakte Merseyside Police på 0151 777 4065 eller Crimestoppers anonymt på 0800 555 111.
UEFAs anklage mod Everton vil blive håndteret af dets kontrol, etik og disciplinære organ den 16. november, en uge før klubben vært Atalanta i Europa League. Det er muligt, Williams vil stå over for separate handlinger fra det styrende organ. Det afhænger af, hvad der er i dommer Bas Nijhuis rapport, med den hollandske officielle booking Williams på det tidspunkt.
Ronald Koeman har fodboldtrøjer indrømmet, at Williams burde have vist mere selvbeherskelse i anden halvflammepunkt. Evertons undertryk manager havde foreslået efter spillet, at Nijhuis delvis skyldtes Evertons frustrationer. Men efter at have gennemgået hændelsen mener han, at den erfarne Wales-international tillod nye fejl for klub og land til at bryde ud i hans konfrontation med Lyon-målmanden.
Koeman sagde: Jeg forstår på den ene side frustration og skuffelse, fordi alle var skuffede, men du skal kontrollere dig selv. Jeg forstår hans situation i går. Hans personlige situation er svært efter at have været ude af verdensmesterskabet med Wales, og han har lavet nogle fejl, der har kostet et mål, men han viste sit ansigt i går. Han spillede godt og var kaptajn på banen, men i modstanden måtte han styre sig selv.DXGColumb fotballdrakter DomenicMc
PrincessK Billige Fodboldtrøjer SamiraSep
Rodgerehn Fodboldtrøjer Børn RodrickJc
SamuelDuf Billige Fodboldtrøjer EmilyFria
JoeannKim maglie calcio a poco prezzo BuddyStuc
KiraEspin Billige Fodboldtrøjer Børn MaeWallin

گواهینامه های بین المللی ما

تماس با ما

 

تلفن: 9 - 38846871-051

فکس:38846857 -051

ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شبکه اجتماعی

درباره ما

شـرکت کوشاترابر فعـاليت خـود را در زميــنه حمـل و نقـل بيـن المــللي کـالا آغـاز نمـوده اسـت و بـا برخـورداري از تجـارب و امکـانات گسـترده در کليــه زمينـه هاي حمـل و نقـل ( زميـني – هـوائي – دريـائي – ريـلي ) بـا ارائـه سـرويس مطـمئن و سـريع توانسـته اسـت خــدمات شـاياني جهـت حمـل محمـولات صـادراتي و وارداتي و ترانـزيت توسـط کاميـون, کشـتي, هواپيـما و قطـار بـه صـورت دربسـت و ترکيـبي (گـروپاژ) و چنـدوجهي عرضـه نمـايد. ايـن شـرکت بـه عنـوان يکي از بزرگتـرين شـرکتهاي حمـل و نقـل بيـن المـللي ايراني ، بـه صـورت خصـوصي و صد در صد محـلي سـرمايه گـذاري شـده اسـت و بـه عنـوان يـکي از اعضـاي فعـال در زميـنه حمـل و نقـل در مجـامع بيـن المـللي و انجمــنهاي ايـراني : FIATA , ICC , IRU   انجمـن شــرکتهاي حمـل ونقـل بيـن المللي ايـران ، اتـاق بازرگـاني و انجـمن کشتيراني ايران مي باشد.